Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Alec Baldwin következő filmje egy tragikus lövöldözésről fog szólni

A Rust című film forgatásán történt tragédia után Baldwin egy tragikus lövöldözésről szóló filmet fog forgatni.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Baldwin lesz a főszereplője a Kent State című filmnek, mely a Nemzeti Gárda 1970-es lövöldözésének eseményeit dolgozza fel, amikor a vietnámi háborúban való amerikai részvétel elleni békés tiltakozás során tüzet nyitottak a demonstráló diákokra.

Mindössze pár nappal azután, hogy a színész befejezte a sokak által megátkozottnak vélt Rust című film forgatását, a hírek szerint Alec Baldwin leszerződött következő filmjére. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A Hollywood Reporter értesülései szerint a színész főszereplőként csatlakozik a Kent State stábjához, amely az 1970. május 4-én az ohiói egyetemen történt eseményeket dolgozza majd fel, amikor is négy diákot lelőttek a vietnámi háború elleni békés egyetemi tiltakozás során.

Úgy tudni, Baldwin a Kent State elnökét, Robert White-ot fogja alakítani: a lap szerint a film annak a napnak az eseményeit dolgozza majd fel, amikor az ohiói nemzeti gárda tüzet nyitott a tüntetőkre, akik White elnökkel akartak találkozni. Tom Ortenberg producer úgy fogalmazott a produkció kapcsán:

„A Kent State-i lövöldözés sötét és sorsfordító pillanat volt nemzetünk történetében. Ez egy olyan történet, amit el kell mesélni, és meglepő módon még soha nem történt meg. Alig várjuk, hogy a nagyvászonra vigyük, hogy tanítsuk és inspiráljuk a fiatalokat és az idősebbeket egyaránt.”

A filmet, mely a hírek szerint azt is megkérdőjelezi majd, hogy miért történnek még mindig tömeges lövöldözések az Egyesült Államokban, jelenleg Cannes-ban reklámozzák, abban a reményben, hogy egy forgalmazó szemet vet rá. Szintén Cannes-ban promotálják a Rust című filmet, melynek forgatási munkálatai a héten fejeződtek be, s melynek forgatása alatt Halyna Hutchins operatőrt halálos lövés érte.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.