Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Szarkaként lopkodják az újságírók az Air Force One különböző tárgyait

A Fehér Házi Tudósítók Szövetsége figyelmeztette a sajtómunkatársakat, hogy tartózkodjanak a hivatalos elnöki repülőgép, az Air Force One különböző tárgyainak eltulajdonításától.

Fotó: Unsplash/David Lusvardi
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Az Air Force One, az amerikai elnök különleges kialakítású repülőgépe mindig nagy érdeklődést vált ki a fedélzetén utazó sajtómunkatársak körében, azonban a Fehér Házi Tudósítók Szövetsége szerint egyes újságírók átlépték a határokat Joe Biden februári, nyugati parti látogatása során.

BBC információi szerint a leltárellenőrzés során ugyanis kiderült, hogy hiányoznak bizonyos tárgyak a sajtóosztályról, köztük márkás párnahuzatok, poharak és aranyperemmel ellátott tányérok. A szövetség e-mailben figyelmeztette tagjait, hogy az ilyen viselkedés rossz fényt vet a médiára és véget kell vetni ennek. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Az Air Force One rendkívül exkluzív felszereltséggel rendelkezik, beleértve egy orvosi állomást műtőasztallal, két konyhát, valamint elkülönített területeket a különböző utaskategóriák számára. A 372 négyzetméteres alapterülettel rendelkező gépet úgy tervezték, hogy ellenálljon egy esetleges légitámadásnak is.