Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

A WHO szerint különösen aggasztó a helyzet Közép-Európában

A több mint egy éve tartó koronavírus-járvány igen komoly kihívások elé állította a világot, s bár az oltások bevezetésével némiképp javult a helyzet, a WHO most aggodalmát fejezte ki a Közép-Európában és a Balkánon tapasztalt esetszámok miatt.

...svg content...Fotó: Unsplash/Martin Sanchez
Külföld

Takács Petra

Szerkesztő

Európában már harmadik hete emelkedik az új koronavírus-fertőzöttek száma, a Balkánon és Közép-Európában különösen aggasztó a járványhelyzet – jelentette ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) regionális veszélyhelyzeti vezetője csütörtökön.

„Különösen aggasztó a járványhelyzet a Balkánon, valamint több másik közép-európai országban” – közölte Catherine Smallwood, hozzátéve, hogy a halálos áldozatok és a kórházban ápolt fertőzöttek száma itt az egyik legmagasabb a világon jelenleg. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A WHO európai irodáját vezető Hans Kluge kiemelte: a növekvő számok jól mutatják az egészségügyi óvintézkedések fenntartásának szükségességét.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.