Clouds
21 Budapest
Dollár
344,58 Ft
Euró
369,10 Ft
Font
428,42 Ft
Bitcoin
25,676 $

Aggasztó a milliárdosok károsanyag-kibocsátásának mértéke

Egy friss tanulmányból derült ki, hogy a egy milliárdos egymilliószor több üvegházhatású gázt bocsát ki, mint egy átlagember.

NAÜ-jelentés: a szakértők szemtanúi voltak a zaporizzsjai atomerőmű közelében zajló lövöldözésnek

A NAÜ hivatalos jelentésében megerősítette, hogy folyamatosan lövöldözés zajlik az atomerőmű környékén.

NAÜ-jelentés a zaporizzsjai atomerőműről: "sürgős intézkedésekre van szükség a nukleáris baleset megelőzésére"

A NAÜ megkongatta a vészharangot, a zaporizzsjai atomerőmű helyzete ugyanis egyre kevésbé biztonságos.

Virológus: aggasztó a majomhimlő megjelenése és terjedése

Kemenesi Gábor virológus aggasztónak találja, hogy egy új himlővírus jelent meg a világban, jelenleg pedig azon dolgoznak a szakértők, hogy megalkossák a tökéletes oltóanyagot a betegség ellen.

Tudósok szimulálták, mi lenne, ha nukleáris katasztrófa következne be a zaporizzsjai atomerőműben – Magyarország nagyon rosszul járna

Magyarország kétségkívül nagyon, de nagyon rosszul járna azzal, ha valóban nukleáris katasztrófa történne az ukrajnai zaporizzsjai atomerőműben.

További Hírek

Az EP aggódik, szerintük Törökország távolodik az uniós értékektől és normáktól

Az Európai Parlament legfrissebb értékelése Törökországról azért is aggasztó, mert az ország csatlakozni kíván az EU-hoz, ennek ellenére korábbi kötelezettség-vállalásaival teljes mértékben ellentétesen cselekszik.

WHO: az új mű variáns ellenállhat a koronavírus elleni vakcináknak

Az Egészségügyi Világszervezet közölte, hogy szorosan figyelemmel kíséri a "mű" nevű új variánst, hozzátéve, hogy az "aggasztó változat" a vakcinákkal szembeni lehetséges rezisztencia jeleit mutatta.

Nemzetközi Atomenergia Ügynökség: "csak a bombagyártó országok" dúsítanak úgy uránt, mint Irán

Irán jelenleg 60 százalékos tisztaságú uránt dúsít, mely drámaian magasabb, mint a megállapodásban megengedett 3,67 százalékos tisztasági szint.

A Magyar Orvosi Kamara elnöksége többek között a plázák bezárását kéri

A koronavírus-járvány harmadik hullámában hazánkban is látványosan megugrott a fertőzöttek száma, az új variánsok pedig sajnos sokkal gyorsabban terjednek, mint az eredeti vuhani vírus, a Magyar Orvosi Kamara ennek okán most új javaslatokkal állt elő.

A WHO szerint különösen aggasztó a helyzet Közép-Európában

A több mint egy éve tartó koronavírus-járvány igen komoly kihívások elé állította a világot, s bár az oltások bevezetésével némiképp javult a helyzet, a WHO most aggodalmát fejezte ki a Közép-Európában és a Balkánon tapasztalt esetszámok miatt.