Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Kiderült, miért szakított Jákob Zoltán és A Nagy Ő Betti

A Nagy Ő Betti álma nem teljesült be, nem köthette össze az életét Jákob Zoltánnal, aki továbbra is egyedülálló.

Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, A Nagy Ő Betti és Jákob Zoltán szakítottak. Nincsenek már együtt, nem működött a kapcsolatuk, amin A Nagy Ő Virág nem lepődött meg, és szívesen folytatná az ismerkedést a magyar milliárdos üzletemberrel.

Zoltán, aki az elmúlt hetekben a világ másik felén nyaralt, elárulta, nagyon szerette volna, ha mindez működik közöttük, de nem ment. Betti szintén mindent megtett azért, hogy ennek a kapcsolatnak legyenek igazán erős alapjai a jövőre nézve. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

„Valós érzelmek alakultak ki kettőnk között, és tiszta szívemből szerettem volna, hogy ez a kapcsolat működőképes legyen. De annyira más élet- és anyagi körülményeink vannak, hogy egy idő után kiütköztek a különbségek” – mondta a Story Magazinnak Betti.

Nagyok voltak a különbségek

Kiemelte, számára nem egy férfi pénze jelenti a biztos talajt, hanem az, amit ő megteremt magának. Ezzel együtt az életritmusuk sem egyezett, ami ugyancsak problémát jelentett volna a folytatásban.

„Míg én 10-12 órát dolgozom, és utána a kislányommal vagyok, addig Zoli egészen máshogy él. Ő ott tart, hogy gondol egyet, és spontán elutazik, (…) csak én nem tudok mindent félretenni, és vele tartani. Viszont sem az ő, sem az én életemet nem akartuk a felborítani” – idézte a Blikk Bettit a cikkében.

Ugyanakkor nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy később ismét egymásra találjanak. „Csendben, szépen váltunk el. Ha idővel lecsendesedik minden körülöttünk, meglehet, egyszer még egymásra találunk.”