Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

A Manchester City csaphat le az „új Neymarra”

Már hónapok óta tárgyalnak a manchesteri kékek a Fluminensevel a 17 éves brazil csodagyerek, Kayky leigazolásáról, akiért akár 21.5 millió fontot is kifizethet a csapat.

...svg content...Twitter/Alexsander
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Az ifjú szélső a Fluminense akadémiájáról került a felnőtt csapatba, és már az „új Neymarnak” titulálják hazájában a remek képességei, különösen a gyorsasága és a technikája miatt. Nem csoda tehát, hogy egy ennyire ígéretes fiatalt Pep Guardiola mindenképpen a sorai közt akar tudni.

Kayky mellett egyébként a Manchester City kinézte magának a Fluminense másik fiatal tehetségét, Metinho-t is, így elképzelhető, hogy párban igazolja le őket a Premier League éllovasa. A két fiatal kulcsszerepet vállalt még az U17-es brazil bajnokságban, ahol a bajnoki címig vezették csapatukat. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Kayky ráadásul a legtöbb gólt szerezte ebben az évben, és folyamatosan félelemben tartotta az ellenfél védőit a fantasztikus gyorsaságával, mozgékonyságával és cseleivel, amely rögtön felidézte rengeteg brazilban Neymar emlékeit.

A 17 éves ifjú legfőképpen támadószélsőként szokott szerepet kapni a pálya jobboldalán, ahol tudta kamatozni rendkívüli gólérzékenységét. Az edzője, Guilherme Torres is méltató szavakkal nyilatkozott róla nemrégiben:

„Kayka egy olyan játékos, aki kimagaslik a technikai képességeinek köszönhetően, különösen az 1vs1 szituációkban. Nagyon intelligensnek is tekinthető, mindig a szabad területeket keresi a pályán, és jó érzékkel tud gólpasszokat is osztani csapattársainak”

„Ezen felül tipikusan győztes, bajnoki mentalitása van, ami nagyon fontos egy magas szintű játékos számára. Nagyon sokat javult a rugalmassága az elmúlt idők során, és már egyre jobban tudja kezelni a kudarcokat is” – idézte a The Sun.

Jelentősen visszaesett a falusi szálláskiadók forgalma

A falusi szállásokkal foglalkozók árat emelni már nem nagyon tudnak, ehelyett a modern világ vívmányait próbálják minél inkább bevinni a helyeikre.