Dollár
393,41 Ft
Euró
406,77 Ft
Font
470,26 Ft
Bitcoin
16,254 $

A magyar rendőrség az elmúlt 24 órában több mint kétszáz személyt fogott el

not image

A T-800-as

2021. január 2. - 08:22

Az országos összesítőből kiderült az is, hogy ezen több mint kétszáz személyt közül tizenöten voltak, akik ellen körözés volt érvényben.

Az országos összesítőből kiderült az is, hogy ezen több mint kétszáz személyt közül tizenöten voltak, akik ellen körözés volt érvényben.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

A police.hu szombat hajnalban számolt be a friss országos összesítőről, az elmúlt nap eseményeiről, amiket számszerűsítettek. Magyarország területén 2021. január 1-jén 0 órától 24 óráig a rendőrök 23 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 balesetben egy ember vesztette életét, 4 baleset súlyos és 18 könnyű sérüléssel végződött – olvasható a közleményben.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 212 személyt fogott el, közülük 15 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 152 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 197 személyt állítottak elő, köztük 95 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 9 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 140 esetben történt.

Alig pár napja működik, máris feltörték a magyar Facebookot

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és katonák 109 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 36 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon. Magyarország területén 2 fő határsértőt fogtak el a rendőrök.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.