A Konyhafőnök: Mengyi drámai helyzetbe kerül a fináléban?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 12:47

Ma kiderül, hogy ki nyeri a Konyhafőnök aktuális évadát, és úgy tűnik, Mengyi ismét nehéz helyzetbe kerül, méghozzá igen rossz pillanatban.

Csütörtök este volt az elődöntő, amit Mengyi nyert meg, elsőként mehetett fel a galériára. Nem volt könnyű helyzetben, hiszen az első feladat alapján valószínűleg kiesett volna, nagyon nem jöttek össze a dolgai.

A versenyzők közül ő véti a legkevesebb hibát, és a második feladatban olyan szinten összeszedte magát, hogy mindenkit megelőzött. Rácz Jenő, Fördős Zé és Sárközi Ákos döntésének értelmében ő mehetett fel elsőként a finálét jelentő galériára.

Ezek után csak az volt a kérdés, hogy Orsi, vagy Roli esik ki. Végül Orsinak kellett távoznia, aki nagyot küzdött, de rossz napot fogott ki, és az sokba került számára. Ez azonban már a múlt, jöhet a nagy finálé Mengyivel és Rolival.

Te jó ég, mennyire dögös Tóth Gabi ebben a Versace napszemüvegben

Az RTL Klub előzetese is izgalmasra sikeredett, és egy igen hosszú este vár ránk, aminek a végén megtudhatjuk, hogy ki lesz az első helyezett. Ebben az előzetesben Mengyi kapott főszerepet, akinek mintha gondjai akadtak volna.

Nagyon drámainak tűnt a pillanat, és ott állt mellette Zsani is, aki az egyik segédje volt, míg Jenő gyorsan adott egy tippet a versenyzőjének. Meglátjuk, hogy mi lesz ennek a vége, mert akár komoly hatása is lehet a versenyre.