Te jó ég, mennyire dögös Tóth Gabi ebben a Versace napszemüvegben

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
not image

Takács Petra

2021.június.11 - 08:32

Egy újabb nagyon eltalált szett az énekesnőtől, akihez remekül illik ez a stílus, és közben visszahozza a 80/-90-es éveket.

A sztárok sokszor nincsenek is igazán tisztában azzal, hogy mekkora befolyással vannak, akár a divatra, arra ahogyan az emberek öltözködnek. Szeretünk a sztárokhoz hasonlóan öltözködni, vagy egyszerűen csak megtetszik a rajtuk lévő ruhadarab, kiegészítő és így tovább.

Megannyi oka van, annak, hogy egy adott cég egy nagyobb sztárral nevesíti a termékét, ami egy igazán jól bevált módszer. Magyarországin is jól működik, különösen azóta, hogy a közösségi média az életünk részévé vált.

Nagyon kevesen lehetnek, akik egy nap nem töltenek el összesen legalább fél órát a közösségi média böngészésével. Ez a szám valószínűleg sokkal nagyobb, és ezen idő alatt számtalan reklámba futunk bele, akár hírességek által is.

Rendkívül vagány és szexi fotók láttak napvilágot Palvin Barbiról

Tóth Gabi is vállal ilyen promóciókat, és szenzációsan néz ki. Most például kvázi a 80/90-es éveket idézte ezzel a szettel, rajta a táskával. Remek látni azt, hogy a régmúlt divatja újra és újra utat tör magának, még ebben a modern világban is.

Az a Versace napszemüveg pedig különösen jól áll Gabinak, ami a képen szerepel. Mintha csak neki tervezték volna, abszolúte megy a stílusához, a karakteréhez. Nagyon „FIRE”, nagyon „COOL”, ez most különösen ott van.