Dollár
397,91 Ft
Euró
404,13 Ft
Font
477,72 Ft
Bitcoin
23,401 $

A Honvéd kórházban megtámadott tanárnő agyát is elérték a szúrások

Fotó: Fotó: Illusztráció/Pixabay
not image

Hujber Dávid

2021. március 17. - 07:32

A Blikk újabb információkat közölt a Honvéd kórház COVID-osztályán megtámadott tanárnőről, aki jelenleg az életéért küzd.

Mint ismeretes, az elmúlt héten egy egészen szörnyű, példátlan támadás történt a Honvéd kórház COVID-osztályán. A Blikk információi szerint a kínai állampolgárságú férfi amiatt támadta meg a lélegeztetőgépen lévő, védekezésre képtelen 54 éves nőt, mert a bekerülése előtt drogfüggő volt, és már komoly elvonási tünetekkel küzdött.

Soron kívül Nem lesz egységes bezárás, de a benzinkutasok nem teljesen elégedettek

Egyelőre nem tudni, hogy milyen módon tett szert a sebészeti ollóra, amivel a támadást végrehajtotta. A lap úgy tudja, hogy a drogfüggőnek nem ez volt az első dühkitörése, korábban is támadt már rá betegre és fojtogatással próbálkozott, de akkor még a biztonsági szolgálat közbe tudott lépni.

Felborult egy autókat szállító kamion az M7-es autópályán

A sérült nő jelenleg is az életéért küzd az életveszélyes sérülései miatt. Az egyik szúrás olyan mély lehetett, hogy még az agyát is elérte a kés. Nem sokkal a támadás után elfogták a férfit, aki valószínűleg hosszú időre fog rácsok mögé kerülni. Ha azonban bebizonyosodik, hogy az elméje alapján nem zárható börtönbe, akkor elmegyógyintézetbe kerülhet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.