Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

A Honvéd kórházban megtámadott tanárnő agyát is elérték a szúrások

A Blikk újabb információkat közölt a Honvéd kórház COVID-osztályán megtámadott tanárnőről, aki jelenleg az életéért küzd.

Fotó: Fotó: Illusztráció/Pixabay
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, az elmúlt héten egy egészen szörnyű, példátlan támadás történt a Honvéd kórház COVID-osztályán. A Blikk információi szerint a kínai állampolgárságú férfi amiatt támadta meg a lélegeztetőgépen lévő, védekezésre képtelen 54 éves nőt, mert a bekerülése előtt drogfüggő volt, és már komoly elvonási tünetekkel küzdött.

Egyelőre nem tudni, hogy milyen módon tett szert a sebészeti ollóra, amivel a támadást végrehajtotta. A lap úgy tudja, hogy a drogfüggőnek nem ez volt az első dühkitörése, korábban is támadt már rá betegre és fojtogatással próbálkozott, de akkor még a biztonsági szolgálat közbe tudott lépni. Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

Felborult egy autókat szállító kamion az M7-es autópályán

A sérült nő jelenleg is az életéért küzd az életveszélyes sérülései miatt. Az egyik szúrás olyan mély lehetett, hogy még az agyát is elérte a kés. Nem sokkal a támadás után elfogták a férfit, aki valószínűleg hosszú időre fog rácsok mögé kerülni. Ha azonban bebizonyosodik, hogy az elméje alapján nem zárható börtönbe, akkor elmegyógyintézetbe kerülhet.