A Chelsea arról győzködi a Barca egyik legfontosabb láncszemét , hogy ne hosszabbítson

not image

A T-800-as

2020. október 16. - 01:14

A Premier League egyik top-csapata épp arról győzködi a hosszabbítás előtt álló egyik legfontosabb láncszemet, hogy ne írja alá az új szerződését, hanem költözzön Londonba.

A Premier League egyik top-csapata épp arról győzködi a hosszabbítás előtt álló egyik legfontosabb láncszemet, hogy ne írja alá az új szerződését, hanem költözzön Londonba.

A liner.hu is beszámolt Marc-Andre ter Stegen aktuális helyzetétől, ami egyszerre lehet egyszerű és bonyolult. Egyszerű, mivel még egy ideig érvényes marad a szerződése, és a játékos szívesen maradna. Bonyolult pedig amiatt, mert továbbra sem tudtak megállapodni egymással a pénz kapcsán.

A korábbi jelentések szerint először évi 24 millió eurót kért Ter Stegen, aki a világ legjobban fizetett kapusa lenne. A gazdasági válság miatt 18 millió euróra vitte le az igényeit, de ez néhány Barca-tag számára még mindig túl sok.

A csapat az egyik legfontosabb láncszemként tekint rá, ugyanakkor kissé vonakodnak kifizetni ezt az nagy összeget, legalábbis nem rögtön. Később egy kompenzáció formájában pótolnák a hiányzó részt, amikor már jobb lesz az anyagi helyzetük.

A Premier League-ban köztudottan magasabbak a fizetések, és a Chelsea messze jobban áll anyagilag. A goal.com arról ír, hogy a Mundo Deportivo szerint a londoniak arról győzködik a Barcelona játékosát, hogy ne hosszabbítson.

A Chelsea azt szeretné, hogy Ter Stegen Londonban folytassa a pályafutását. Sőt, a Juventus és az Inter Milan is hasonlóan tett. Arra kérték a játékost, hogy várjon a következő szezonig, majd ezt követően leigazolják őt.

2 év, 17 operáció és egy vérmérgezés után tért vissza az életveszélyes lábsérülést szenvedett NFL-játékos