Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,120 $

Tűz ütött ki egy oltóponton, evakuálni kellett a vakcinára várakozókat

Hatalmas lángnyelvek csaptak fel az egyik vakcinációs központban, ezért ki kellett menekíteni a védőoltásra váró személyeket az épületből.

Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Szombat délután 4 óra környékén keletkezett a tűz a brit Surrey városában található vakcinációs centrumban. A bejelentés után alig 4 perccel később hat tűzoltóautó érkezett a helyszínre, a szakembereknek köszönhetően szerencsére órákon belül sikerült eloltani a lángokat – adta hírül a Metro.

Az egyik szemtanú szerint kiment az áram az épületben, majd égett szagra lettek figyelmesek. Tudták, hogy nagy a baj, ezért azonnal az utcára rohantak, az egészségügyi dolgozók pedig vitték magukkal a létfontosságú vakcinákkal teli hűtőket. Soron kívül Fegyveres túszejtés volt Rosztovban, likvidálták a bűnözőket

Az incidensről készült felvételeken az látszik, ahogyan az egészségügyi központ tetőszerkezetét sűrű füst borítja, miközben a tűzoltók próbálják megfékezni a lángok terjedését.

Egyelőre nem tudni, pontosan mitől kaphatott lángra a létesítmény, a vizsgálatokat azonban már megkezdték. Szakértők úgy gondolják, valószínűleg egy meghibásodott elektronikai eszköz állhat az eset mögött.

A szóban forgó oltóközpont Surrey külvárosának egyik legfrekventáltabban látogatott centruma, ahol napi szinten több száz igénylőt oltanak be a Pfizer és Moderna koronavírus elleni vakcináival.

Az Egyesült Királyságban már közel 15 millió brit állampolgár részesült a vakcinában, a kormány hivatalos adatai szerint egészen pontosan 14 556 827 kockázati csoportba tartozó személy kapta meg a védőoltást.

12 szavazattal nyert a fideszes polgármesternő, de ismételt szavazás lesz

Kiderült, hogy megsemmisítette a penészleki polgármesteri választás eredményét a területi választási bizottság Penészleken.