Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Újabb Galaxy S21 modellt dobhat piacra hamarosan a Samsung?

A dél-koreai gyártó által tavaly szeptemberben kiadott, azóta rendkívüli népszerűségnek örvendő Samsung Galaxy S20 FE nemsokára megkaphatja méltó utódját.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A SamMobile portál értesülései szerint a Samsung az S21 széria sikereit látva sem pihent babérjain, és elkezdett dolgozni az SM-6990B kódnevű modellen, ami bennfentes szakértők véleménye alapján nem más, mint a Galaxy S21 FE lehet.

A kiszivárgott információkból kiderült, hogy a Galaxy S21 FE készülék az S21 és az S21+ specifikációit örökölheti meg, bár pontos lista még nem készül arról, milyen komponensek kerülhetnek majd a mobiltelefonba. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

A publikáció alapján az új modell négy színben, mégpedig fehérben, szürkében, rózsaszínben és ibolyaszínben érkezhet, valamint két tárhely-konfigurációval, 128 GB-os és 256 GB-os változatban lesz megvásárolható.

Egyelőre nem tudni, microSD memóriakártyákkal bővíthetünk-e a tárhelyen, azonban az S21 széria okoseszközeiből kiindulva nem tartjuk valószínűnek ennek a lehetőségét, mivel róluk hiányzik ez a funkció.

Az SM-6990B állítólag 5G-kompatibilis lesz, megfelelő működését pedig a legújabb Android 11 operációs rendszer biztosíthatja.

A világhálón csupán hírfoszlányokat lehet fellelni a Galaxy S21 FE-vel kapcsolatosan, ezért izgatottan várjuk, a közeljövőben milyen új infómorzsák láthatnak napvilágot a dél-koreai cég háza tájáról.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.