Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

Justin Timberlake nyilvánosan bocsánatot kért Janet Jacksontól és Britney Spears-től

Justin Timberlake végül reagált a nemrég megjelent Framing Britney Spears című dokumentumfilmben elhangzottakra, melyben sorra veszik az énekesnő karrierjét, az apja gyámsága alá kerülésének előzményeit, de szó esik még a kilencvenes évek női előadóit célzott szexista megjegyzésekről is.

Flickr/edwardk662
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

Timberlake és Spears annak idején egy párt alkottak, sőt szinte biztos, hogy mindenki emlékszik a Cry Me A River című számra, mely szakításukat dolgozta fel, Timberlake pedig őrületes összegeket zsebelt be a klippel szólókarrierjének kezdetén.

Bár azóta igen sok év telt el, Timberlake pedig feleségül vette Jessica Biel színésznőt, sőt már két gyermek boldog apukája, a rajongók szabályosan megrohamozták az énekest, dühös üzenetekben reagálva a dokumentumfilmben elhangzottakra, így Timberlake végül Instagramján kért elnézést régebben tanúsított viselkedése miatt. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

„Láttam az üzeneteket, tageket, kommenteket és az aggályokat, és szeretnék reagálni. Mélységesen sajnálom azokat az időszakokat az életemben, mikor cselekedeteim hozzájárultak a problémához, ahol nem megfelelő hangnemet ütöttem meg, vagy éppen nem szólaltam fel, mikor kellett volna. Tisztában vagyok azzal, hogy ezekben a pillanatokban és még sok minden másban helytelenül cselekedtem, és hasznot húztam egy nőgyűlöletet és rasszizmust elnéző rendszerből. Külön szeretnék elnézést kérni Britney Spears-től és Janet Jacksontól, mert mindketten fontosak számomra mert tisztelem őket és tudom, hogy hibáztam”

írta Justin Timberlake Instagram oldalán.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.