Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Ötven éve házasok voltak, alig pár nap különbséggel mindketten elhunytak koronavírusban

Valerie és Kenneth Hibberd 42 és 49 évesek voltak, mikor összeházasodtak, szerelmük pedig 50 évig kitartott, ám a múlt hónapban, 91 és 98 éves korukban a házaspár koronavírus-fertőzésben hunyt el egy idősotthonban.

Flickr/Marcel Oosterwijk
Egészség/Életmód

Borbély Fanni

Szerkesztő

Valerie és Kenneth Hibberd, akik környezetük elmondása alapján mindig kedvesek voltak, sokat foglalkoztak másokkal és mindig segítséget nyújtottak a rászorulóknak. Egyetlen lányuk, a 46 éves Caroline arról mesélt, hogy édesapja még csak megfázásos tüneteket produkált, mikor felesége a koronavírus okozta tüdőgyulladásos szövődményekben elhunyt.

Mikor Kenneth értesült felesége halálhíréről, vigasztalhatatlanná vált, ugyanis ők ketten elválaszthatatlanok voltak 50 éves házasságuk alatt, s míg Valerie január 6-án adta fel a harcot a koronavírussal szemben, Hibberd január 17-én követte őt, s 98 éves korában elhunyt. A hírek szerint mindketten szívelégtelenséggel és krónikus vesebetegséggel küzdöttek. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A házaspár Hinchley Woodban élt, s akkor házasodtak össze, mikor Valerie 42, Kenneth pedig 49 éves volt, két éves később született meg gyermekük, Caroline, aki úgy nyilatkozott szüleiről, hogy végtelen szeretettel álltak mindenkihez, akit ismertek, a helyi egyház számára rendszeresen gyűjtöttek adományokat, továbbá saját otthonukba is meginvitálták barátaikat nyaranta – írja a Daily Mail.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.