Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,38 Ft
Euró
397,73 Ft
Font
477,56 Ft
Bitcoin
63,990 $

Babzsákkal nyomta le a fejét, eltörte a kezét, miközben megerőszakolta a domonyi asszonyt

A gyanúsított még halálosan meg is fenyegette a nőt, akit végül megerőszakolt, és ezzel visszafordíthatatlan lelki sérüléseket okozott neki.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Tavaly január 18-án, az esti órákban történt a támadás, aminek egy 49 éves domonyi asszony volt az elszenvedője.Az áldozat ugyan próbált védekezni, a támadó egyre csak ütötte, majd berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra és lenyomta a fejét egy babzsákkal.

„Ott maradsz, különben megöllek.” – ordította a férfi, miközben megerőszakolta a nőt, majd négyezer forinttal a zsebében elmenekült a helyszínről. A megerőszakolt nőt súlyos sérülésekkel a testén szállították kórházba. Soron kívül Marco Rossi elárulta, miért nem véd Gulácsi a következő meccseken

Hónapokon át tartott a hajtóvadászat, amit a gödöllői nyomozók folytattak az elkövető ellen, mivel az áldozaton kívül más nem látta a támadót, így ennek alapján próbálták azonosítani az erőszakolót. Végül június 19-én fogták el a tiszafüredi vasútállomáson.

Keresi a rendőrség a két benzinkúti tolvajt

Már az első kihallgatása során elismerte a bűncselekményt, tettére azonban nem adott magyarázatot. Később módosított az állításain, és úgy fogalmazott, hogy nem történt erőszak. Szerinte egy bizalmi viszony jött létre kettejük között, így nem gondolja, hogy erőszakról lenne szó.

A bántalmazást is tagadta, noha a nő keze eltört. A sértett bal csuklójának törése az orvosszakértő szerint nagy erejű megragadás, hajlítás következménye, nem pedig elesésé.