Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Elkezdődött a hidegbetörés, nyugaton már intenzíven havazik

Este egyre nagyobb területet vett birtokába a hazánkba betörő hideg, ezzel együtt többfelé az esőt havazás váltotta fel, a viharossá fokozódó északnyugati szél pedig hófúvást is okozhat.

...svg content...Pécs, 2020. március 23. Autó halad a behavazott úton a pécsi alagútnál 2020. március 23-án. MTI/Sóki Tamás
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az Időkép információi szerint megkezdődött Északnyugaton és a Dunántúli-dombságon a korábban már belengetett hóvihar, egyes helyeken már napközben is 100 km/h-ás széllökések voltak.

Csütörtökön viharos északi-északnyugati szél kíséretében az egész országra kiterjed a sarkvidéki eredetű hideg. Hajnalban sokfelé, napközben keleten fordulhat elő csapadék: egyre inkább hó, hajnalban északkeleten ónos eső is. Napközben középen és a Dunántúlon felszakadozik a felhőzet. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Csütörtök reggelre az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetést adott ki az egész ország területére viharos szél, ónos eső, illetve hófúvás és intenzív havazás miatt.

A hőmérő higanyszála holnap délután -7 Celsius-fokig süllyedhet, hétvégére pedig éjjelente akár -10 és -15 Celsius-fok köré csökkenhet a hőmérséklet Magyarországon.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.