Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,51 Ft
Euró
388,16 Ft
Font
452,68 Ft
Bitcoin
63,751 $

Videón, ahogy a rendőrség rajtaüt egy embercsempész-bandán

Ma emelt vádat az ügyészség egy kilenctagú embercsempész-bandán, amely hamburgi bordélyházakba szállított ki nehéz anyagi helyzetben lévő fiatal lányokat.

Belföld

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A rendőrök még 2019. áprilisában ütöttek rajta több helyszínen egy kilenctagú bandán, amellyel egyidőben Hamburgban egy bordélyházban is vizsgálatot indítottak a helyi és oda kiérkező magyar kollégák.

A vádlottak éveken át szervezetten utaztattak ki a német városba Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből nehéz anyagi helyzetű lányokat, ahol prostitúcióra kényszerítették őket és az azért járó bevétel egy részét elvették tőlük, írja a Police.hu. Soron kívül Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A banda szervezettségét jól mutatja, hogy minden részfeladatért külön ember felelt, volt, aki a lányokat cserkészte be, volt aki a szállításukat vállalta magára és volt, aki Hamburgban felügyelte őket.

A főügyészség a bűnszervezet tagjai ellen több rendbeli bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett emberkereskedelem bűntettéért, és néhányuk ellen emellett kitartottságért is vádat emelt. Valamennyi elkövetővel szemben hosszabb tartamú fegyházbüntetés kiszabására és közügyektől eltiltásra tett indítványt vádiratában.

Bemutatták a magyar olimpiai és paralimpiai csapat öltözékét

Hétfő este a Várkert Bazárban hullt le a lepel a magyar olimpiai és paralimpiai csapat párizsi öltözékéről.