Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,395 $

Így készíthetünk alacsony kalóriatartalmú gumicukrot otthon

A fitneszedző Jordan egy Tik Tokos videóban mutatta be, hogyan készíthetünk otthon alacsony kalóriatartalmú gumimacikat.

Egészség/Életmód

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Sydneyben élő fitneszedző Jordan egy TikTokra feltöltött videón mutatta be, hogyan készíthetünk otthon ínycsiklandó nassolnivalót magunknak, a felvételt már 211.000 megtekintésnél jár.

Az egyszerű recept négy hozzávalót igényel: gyümölcszselé, zselatin, citromsav és víz. (A zselatin helyett használhatunk agaragart is, ami a sokkal fenntarthatóbb és környezetbarátabb, tengeri vörösmoszatból készült zselésítő anyag.) Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

Az alacsony kalóriatartalommal bíró gumicukrokhoz bármilyen számunkra szimpatikus formájú szilikonos formát használhatunk, Jordan gumimaci alakút vetett be – írja a Metro.

Sokaknak hat hónap után is gondot okoz a munkába való visszatérés a vírus után

Jordan receptje szerint elég, ha 9gr alacsony kalóriatartalmú gyümölcszselét azonos mennyiségű zselatinnal (haladóknak agaragar!) összekeverünk és 150 ml forrásban lévő vízzel leöntünk. Addig kevergetjük, amíg a porállagú hozzávalók teljesen fel nem oldódnak, ezután óvatosan kiönthetjük a keveréket a szilikon formába, majd 20 percre tegyük a fagyasztóba.

@jordicollins0

Disclaimer: normal lollies are perfectly fine in moderation! These are a great alternative for high volume and low cals. #caloriedeficit #weightloss

♬ … is sweaty – Kellan

Ha a gumimacik megszilárdultak, vegyük ki őket a formából és szórjuk rájuk a citromsavat, hogy kellemesen savanykás ízt kapjunk.

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.