Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Két és fél tonna drogot próbáltak becsempészni az Egyesült Államokba a mexikói kereskedők

Az ügyészek pénteki tájékoztatója szerint az ügyben érintett mexikói kábítószer-kereskedők hatalmas mennyiséget próbáltak becsempészni az országba.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Két mexikói kereskedőről van szó, akik több mint két tonna metamfetamint és 100 000 fentanilt próbált becsempészni az Egyesült Államokba. A drogmennyiség több mint kilencven millió dollárt értek volna, ha utcára kerülne.

Jose Gastelum-Torres és Alejandro Gastelum-Vega még január 29-én került letartóztatásra Sinaloában, miután a mexikói haditengerészet figyelte azt a hajót, amivel behozták volna a drogszállítmányt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az 53 és 33 éves drogkereskedő valószínűleg élete végéig rácsok mögé kerül. A haditengerészet tisztjei a hajó belsejében 960 műanyag konténert találtak, amik körülbelül 2,5 tonna metamfetamint és 100 000 fentanil tablettát tartalmaztak.

Látva azt, hogy egyre csak nő az igény a kábítószerekre, a mexikói kereskedők megpróbálják kihasználni mindezt és elárasztják a piacot ezekkel a szintetikus, erősen addiktív, illetve veszélyes drogokkal.

Kokainkereskedőkre csaptak le a magyar rendőrök

A vád szerint mindkét férfi legkevesebb 500 gramm metamfetamint és legalább 400 gramm fentanilt importáltak az Egyesült Államokba. Minimum tíz év börtönnel néznek szembe, míg a maximális büntetés életfogytiglan lehet – írta a New York Post.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.