Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,06 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,12 Ft
Bitcoin
65,896 $

Így trükközött C. Ronaldo az edzésen: még mindig nagyon érzi

Cristiano Ronaldo különböző trükkökkel színesítette az edzését a Juventusnál, amit szerencsére videóra vettek a pálya széléről.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A portugál klasszis ma lett 36 éves, de a formája még mindig azt sugallja, hogy akár negyven felett is képes lesz a legmagasabb szinten játszani. Nagyon odafigyel magára, és a teste sokkal inkább hasonlít egy fiatal fitneszversenyzőre.

Nem lehet kérdés, hogy a következő években is a legjobb lehet, és érdekes lesz látni, hogy hol folytatja tovább, mert valószínűleg nem a Juventus lesz az utolsó állomása, ahol 2018 óta futballozik, miután úgy döntött, elhagyja a Real Madridot. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A Manchester United egykori sztárja megállíthatatlanul írja a rekordokat, és közben sokszor a saját hátán viszi a csapatát. A Bajnokok Ligáját még mindig nem sikerült megnyernie az olaszokkal, de ha ez is meglesz, akkor elmondhatja magáról, hogy három különböző klub színeiben is behúzta a BL-t.

A Puskás Aréna lehet a Lipcse-Liverpool meccs új helyszíne

Ronaldo a karrierje első felében nagyon sokat trükközött a pályán, főként ezzel és a gyorsaságával vétette észre magát a Manchester Unitednél a Premier League-ben. Azóta letisztult a stílusa, és már messze nem cselez annyit, viszont sokkal hatékonyabb és eredményesebb.

Persze a portugál zseni nem felejtette el, hogy hogyan kell trükközni, és ezúttal edzés közben mutatott be pár nagyon látványos mozdulatot, amit már több mint 4,7 millióan néztek meg az Instagramon.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.