Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

40 ezer ampulla Szputnyik V koronavírus elleni vakcina érkezik Magyarországra

Szijjártó Péter erősítette meg, hogy 40 ezer ampulla Szputnyik V vakcina érkezett meg Magyarországra, amikkel felgyorsulhat az oltási folyamat.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy ideje már hivatalos, hogy Magyarország és Oroszország megállapodást kötött egymással a Szputnyik V névre keresztelt koronavírus elleni vakcinabeszállításról. Az egyik leghatékonyabb oltóanyag lehet a piacon, amiből nemrég útjára indult az első ilyen szállítmány a szerződés részeként.

A hivatalos tájékoztatás szerint összesen 40 000 ampulla Szputnyik V vakcina lépi át Magyarország határát a délelőtti órákban, ami szintén hozzá fog járulni az oltási folyamat felgyorsításához. Később újabb és újabb szállítmányok várhatóak. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Szijjártó hazugságnak nevezte a vakcinapletykákat

Az oltások önkéntesek és ingyenesek, illetve az emberek választhatnak az oltóanyagok között, de lehetséges, hogy valaki a sor végére kerül, és várnia kell arra a bizonyos vakcinára, amit szeretne magának.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.