Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,613 $

Rendőrkézen a 71 éves mohácsi drognagyi, aki az unokája jelenlétében árult

A rendőrségi jelentés szerint a mohácsi nő a még kiskorú unokája jelenlétében árult új pszichoaktív anyagot, ami miatt letartóztatták.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A helyi nyomozók január 28-án kezdeményezték annak a 71 éves nőnek a letartóztatását, aki megalapozott gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett Mohácson. Még január 25-én érték tetten a saját lakásán, aki aznap több személynek is adhatott kábítószergyanús zöld növényi anyagmaradványt.

Természetesen mindezt pénzért cserébe tehette, miközben a kiskorú unokája is ott volt a lakásban, ahol a házkutatás alkalmával kábítószergyanús anyagot találtak, amit lefoglaltak. Végül az az igazságügyi vegyészszakértő megállapította, hogy a lefoglalt anyagok új pszichoaktív anyagnak minősülnek – tudhattuk meg a közleményből. Soron kívül Leszedték a közművesek a Momentum zuglói jelöltjének plakátját

Ferihegyi út: 11 éves fiát óvodás kora óta hagyta vezetni

A rendőrök közben a 71 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és többek között kiskorú veszélyeztetése miatt is eljárást indítottak ellene.

Akár 15 év börtönt is kaphat, aki azonos neműekkel kezd kapcsolatba Irakban

Az iraki parlament szombaton elfogadta a törvényt, amely a vallási értékek védelmére hivatkozva akár 15 év börtönbüntetést is kiszabhat az azonos neműek kapcsolataira.