Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
397,16 Ft
Font
477,41 Ft
Bitcoin
63,688 $

Hóviharban rekedt autósok kapták meg az oltásukat az út mellett

Sok olyan ember van, akik a zord és alattomos időjárási körülmények miatt bajba kerültek, de így is megkaphatják az oltásukat.

Külföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A koronavírus elleni oltásokat nemcsak egészségügyi központokban lehet beadni, és erre már számtalan példát láthattunk világszerte. Arnold Schwarzeneggert, a híres osztrák-amerikai színészt például egy parkolóban, az autójában ülve oltották be.

Amerika egy részén már tombol a tél, és a nagy hó problémát jelent azok számára is, akik meg akarnák kapni az oltásaikat. Sok embernek mérföldeket kell megtenniük ahhoz, hogy eljussanak az oltóhelyre, de az időjárás csak nehezíti ezt – írja a CNN. Soron kívül Videón Gyurcsány Ferenc ordibálása a parlamentből

Az Oregon délnyugati részén utazók furcsa körülmények között találták magukat a hó miatt, de az egészségügyi dolgozók gondoskodtak arról, hogy a hóviharban rekedtek ne maradjanak le az oltásukról, és ami még ennél is fontosabb, egy ampulla se vesszen kárba.

Egy csoport mintegy húsz tagja rekedt a Hayes-hegyen, és mivel maradt további hat oltóanyag, amit nem akartak felhasználatlanul hagyni, úgy döntöttek, hogy autóról autóra járva adják be a vakcinákat.

Az időseknek még mindig várniuk kell az oltásaikra Kínában

Egy mentő is a helyszínen tartózkodott arra az esetre, ha valaki bármilyen mellékhatást tapasztalna. Végül mind a hat adagot az autóúton adták be, és az egész folyamatot hatékonyan bonyolították le a szakemberek.

Amerikában folytatódnak a tömeges oltások, de még mindig várnak az újabb jelentős mennyiségű szállítmányokra, ami világszerte nagy problémát okoz, többek között Magyarországon, ahol napi szinten akár 500 000 embert is képesek lennének beoltani.

Orbán Viktor egyetlen mondattal rakta helyre Gyurcsány Ferencet

Orbán Viktornak nem volt szüksége többre egy mondatnál azt követően, hogy Gyurcsány Ferenc felszólalt, majd elvették tőle a szót.

Orbán Viktor teljes vállszélességgel védte meg a tanárokat

A miniszterelnök visszautasította a súlyos vádakat, és megvédte a magyar pedagógusokat, akiknek többsége kiváló munkát végez.