Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,14 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
454,68 Ft
Bitcoin
59,054 $

ATV: nincs döntés az érettségizőkről

Az ATV úgy tudja, továbbra sem hozott olyan döntést a kormány, hogy az érettségizők és tanáraik az esetleges soron kívüli oltásuk után visszatérhetnének a tantermi oktatásba.

Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Az ATV a kormányzati forrására hivatkozva számolt be a hírről szerdán, de csütörtökön a délelőtti kormányinfó ideje alatt részletesebb információkat is közöltek a kormányülésről, az ott elhangzottakról és döntésekről.

Korábban már szó volt arról, hogy az érettségizők és a tanárait soron kívül megkaphatnák az oltásaikat, hogy visszatérhessenek a tantermekbe a felkészítés miatt. Kizárólag az érettségiben résztvevő diákok és tanárok kaphatnák meg ezt az engedményt. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök az elmúlt héten pénteken a Kossuth Rádiónak adott interjújában jelezte, hogy hamarosan megszülethet a döntés. Az ATV kormányzati forrásai azonban azt mondták, hogy egyelőre nem született ilyen döntés a kormány részéről. Mindez azt is jelenti, hogy változatlanul a digitális tanrend van érvényben, mint azt meg is erősítették a korlátozások 30 napos meghosszabbításával.

Mentességet kaphatnak azok, akik megkapták a koronavírus elleni oltásukat

Az ATV másik forrása Müller Cecília országos tisztifőorvost idézte, vagyis a napokban lezárul az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása, és intenzívebbé válik az oltási folyamat a szociális intézményekben, majd jönnek a 60 év fölötti krónikus betegek. Tehát a sorrend marad, és még mindig az lehet az álláspont, hogy a kellő vakcinamennyiség esetén lazíthatóak a korlátozások.

Több mint egymilliárd forintnyi kártérítést kapott egy férfi, aki 31 évet töltött a börtönben jogtalanul

Tévesen őt ítélték el egy gyilkosságért, pedig semmi köze sem volt hozzá. Most megtörtént a valódi igazságszolgáltatás.