Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,96 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
455,03 Ft
Bitcoin
57,259 $

Exatlon: Bálint és Ricsi abszolút mélypontra kerülhetett lelkileg, mi lesz most?

Bálint és Ricsi nagyon nehezen bírja a szeretteik távollétét, ami egy eddig nem látott mélypontot hozott el számukra.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A kihívók nagyon rosszuk tűrték azt, hogy elvesztették a legutóbbi napot, különösen Bálint, akinek mérhetetlenül hiányzik a barátnője. Nem véletlenül mondta Ricsi és Anna, hogy a társuknak lett volna a legnagyobb szüksége a győzelemre.

A győzelem a bajnokok neve mellé került, így ők voltak azok, akik megnézhették a családi videóüzeneteket. Az elbukott verseny után Bálint és Ricsi leült egymással beszélgetni erről, mert mindketten nehéz időket élnek meg mentálisan. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Bálint most sem bírta ki könnyek nélkül, amikor a barátnőjéről kezdett el beszélni Ricsinek. Jó lett volna számára, ha hallja és látja őt, valamint kimondja, hogy szereti és hiányzik neki. Ricsinek megható volt, hogy Bálint ennyire szereti a családját és a barátnőjét.

Tökéletesen kerek feneke van a TV2 sztárjának

„Ha tényleg ennyire jó ez a csaj, akkor tartsd meg, és maradjatok jó sokáig együtt. Nagy szép éveket adtok egymásnak, és szerintem ez nagyon-nagyon sokáig fog tartani, és mindig ott lesztek egymás mellett.” – mondta Ricsi Bálintnak, aki biztos abban, amit a társa mondott neki.

Bálint elismerte, hogy mentálisan igazán nagy kihívás számára a játék, és nem a pályák. Ezután Ricsi mondott pár szót, akit ugyancsak kínzó fájdalom gyötör, amiért nem kommunikálhat a szüleivel, a szeretteivel, azokkal, akiket a legjobban szeret.

„Amikor itt vagyok egy olyan helyen, ahol épp valóra válik az álmom, akkor ez nem sokat ér, ha nincsenek itt a szeretteid.” – osztotta meg a gondolatait Ricsi a könnyeivel küzdve. „Neked sincs semmivel sem kisebb szíved, mint nekem.” – mondta Bálint a beszélgetés végén.

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.