Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Halálra rúgtak egy padon ülőt egy pilisvörösvári parkban

Az elkövető ellen halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Pest Megyei Főügyészség, aki egy halálos rúgást vitt be az áldozatnak.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az ügyészség szerint a férfi még 2019 júliusának egyik napján italozott több ismerősével közösen Pilisvörösváron. A délutáni órákban kezdte meg az italozást, majd este nyolc óra körül együtt indultak el gyalogosan.

A séta közben egy padon fekvőre lettek figyelmesek a parkosított közterületen. A vádlott kötekedni kezdett vele, majd a sértett felült, akit ezt követően mellkason ütötte ököllel. Az áldozat ennek ellenére ülve maradt, de nem sokáig. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Az elkövető nagy lendülettel fejbe rúgta, majd lelökte a padról a térkövezett földre. A bántalmazás következtében a sérült elvesztette az eszméletét, akihez a társaságból lévő egyik személy hívott mentőt.

Kiraboltak és bántalmaztak egy taxist Mosonmagyaróváron

Rövid időn belül a mentő kiérkezett a helyszínre, és megkezdte a súlyos fejsérült ellátását, akit újra kellett éleszteni. Ekkor ez még sikerült, de a kórházba szállítást követően a bántalmazott személy két nappal később meghalt.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.