Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Mentősnek adta ki magát, a gyulai rendőrök elfogták

A rendőrség egy sikeres akció keretében elfogta azt a férfit, aki mentősnek adta ki magát és úgy utazgatott az országban.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

A közleményből kiderült, hogy a letartóztatása került férfi vendégházakban szállt majd, majd fizetés nélkül állt tovább. A gyanú szerint öt megyében követett el bűncselekményeket, de azóta a gyulai rendőrök elfogták.

A férfi, aki országszerte károsított meg szállásadókat, Pest megyében bukott le, és onnan már csak a fogdába vezetett az útja. Annak ellenére adta ki magát mentősnek, hogy soha nem dolgozott a mentőszolgálatnál. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

Egy internetes oldalon keresztül foglalt szobákat, majd minden alkalommal fizetés nélkül távozott. Utoljára Gyulán szállt meg egy apartmanházban, még január első hetében, de mindössze három napra tervezett.

Miután a szolgáltatást nem fizette ki, az üzemeltető egy héttel később feljelentést tett, és a gyulai rendőrök hamar elfogták az utazgató férfit. A 28 éves vádlott a legtöbb alkalommal mentősnek adta ki magát, akiről kiderült, hogy tavaly szeptember végén szabadult a börtönből, és már arra a napra is foglalt szobát.

Napi 10-12 ezer forintért adta ki a győri lakását prostituáltaknak, közel 1,6 milliót keresett vele

Általában lopott mentőskabátban jelent meg ezeken a megkárosított szálláshelyeken, és gyakran intézte úgy a foglalását, hogy vonatokon utazott, ahol kölcsönkért mobilokon keresztül regisztrált. Mindenhonnan fizetés nélkül távozott és több helyről lopott: televíziókat, kulcsokat vitt el.

A gyulai rendőrök először előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ott megtörtént a kihallgatása. Ezután Békéscsabára vitték, ahol a csalás és lopás miatt őrizetbe vett férfinek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájában biztosítottak szoba helyett egy zárkát.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.