Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,74 Ft
Euró
389,38 Ft
Font
455,14 Ft
Bitcoin
59,183 $

Müller Cecília oktatófilmet küld a háziorvosoknak az oltások beadása miatt

Az országos tisztifőorvosos egy információs alapcsomagot küld a háziorvosoknak, benne egy oktatófilmmel is, mely minden szükséges információt tartalmazni fog.

Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány aktuális magyarországi helyzetéről tartott sajtótájékoztatóján a Fejér megyei Nagyvenyim orvosi rendelőjében 2020. november 15-én. MTI/Vasvári Tamás
Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Az országos tisztifőorvosos egy információs alapcsomagot küld a háziorvosoknak, benne egy oktatófilmmel is, mely minden szükséges információt tartalmazni fog.

A háziorvosok is nagyon fontos láncszemet képeznek a koronavírus elleni védekezésben, főleg most, amikor elkezdik oltani az embereket. Tehát eljött az idő számukra, hogy 100%-ban felkészüljenek az adott esetben életmentő vakcina beadására, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy továbbra sem lehet náluk regisztrálni az oltásra. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Maga az oltási folyamat nem lesz túlságosan új a háziorvosoknak, mivel hosszú évek óta végeznek hasonló tevékenységet. Ugyanakkor a mostani helyzet részben eltér a korábbitól, hiszen a koronavírus elleni oltóanyagok különböznek egy influenza elleni oltástól.

Ezeket az információs csomagokat a mai napon küldik ki, amik elérhetővé válnak a háziorvosok számára. A következő körben a 89 év felettieket fogják oltani, és ezeket a vakcinákat jellemzően háziorvosok fogják beadni.

Emiatt is nagyon fontos, hogy átvegyék, és tanulmányozzák ezeket az információkat, amit az operatív törzs állított össze. Az oktatófilm mellett egyéb más információkat is tartalmaz a fentebb említett csomag, többek között az oltakozót illetően is.

A háziorvosok munkáját megbecsülvén a magyar kormány úgy döntött, ők is részesülnek a béremelésből.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony már kukákat szereltet le Budapesten

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje nem elégedett Budapest köztisztaságával, amiért Karácsony Gergelyt teszi felelőssé.