Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Nem tervezik, hogy a háziorvosoknál is lehessen regisztrálni az oltásra

Egyelőre nincs tervben az, hogy Magyarországon elérhetővé tegyék a háziorvosi vakcinaregisztrációt, mert ehhez a központi nyilvántartásra van szükség.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egyelőre nincs tervben az, hogy Magyarországon elérhetővé tegyék a háziorvosi vakcinaregisztrációt, mert ehhez a központi nyilvántartásra van szükség.

Jelenleg kizárólag online és az idősebbek számára postai úton van lehetőség regisztrálni a koronavírus elleni vakcinára. Ezt lassan kétmillió ember teszi meg, hiszen a legutóbbi hivatalos adatok közel 1,8 millió regisztrált személyről szóltak. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert arról is megkérdezték a csütörtöki kormányinfó ideje alatt, hogy lesz-e arra is lehetőség, hogy esetlegesen a háziorvosokon keresztül regisztrálhassanak az emberek a védőoltásra.

A válasz egyértelműen nem volt, mivel a kormány nem tervez hasonlót, hiszen a regisztrációhoz a központi nyilvántartásra van szükség, és csak ebben a formában garantálható az, hogy minden regisztráció a helyére kerül a rendszeren belül.

Készül a védettségi okirat, a gyógyultaknál és a beoltottaknál akár elengedhetik a kijárási tilalmat

Tehát továbbra is online, illetve az idősebb emberek számára postai úton (is) lehetséges regisztrálni a későbbi tömeges oltásokra, amik csak akkor vehetik kezdetüket, ha elegendő vakcina fut be Magyarországra.Szentkirályi AlexandraTehát továbbra is online, illetve az idősebb emberek számára postai úton (is) lehetséges regisztrálni a későbbi tömeges oltásokra, amik csak akkor vehetik kezdetüket, ha elegendő vakcina fut be Magyarországra.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.