Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Elloptak egy számítógépet a szegedi járványközpontból, amit aztán aprópénzért akartak eladni

Kiderült, hogy a lopás még tavaly március végén történt, amikor as szegedi férfi úgy döntött, hogy informatikai eszközöket lop a járványközpontból.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Kiderült, hogy a lopás még tavaly március végén történt, amikor as szegedi férfi úgy döntött, hogy informatikai eszközöket lop a járványközpontból.

A Szegedi Járási Ügyészség megerősítette, hogy a férfi azt használta ki, hogy az építőmunkások, valamint az egészségügyi dolgozók épp a szegedi járványügyi központ kialakításán dolgoznak. A főbejáraton keresztül jutott be a Szegedi Tudományegyetem telephelyére. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Ezt követően az infektológiai osztály egyik szobájából elvitt magával egy számítógépet, a hozzá tartozó kiegészítőkkel, így többek között a monitorral. Ennek együttes értéke 150 000 forint volt. A férfi nem tartotta sokáig magánál eszközöket, mert azokat továbbadta.

A közleményben arról írnak, hogy a tolvaj csupán 5 000 forintért cserébe adta el a számítógépet az egyik ismerősének. A nyomozás során az ellopott értéktárgyak mintegy 130 ezer forintot kitevő része lefoglalással és a sértett részére történő kiadással megtérült.

A magyar rendőrök gyorsabban oldották meg az ügyet, mint Columbo

A vádlott személyt közveszély színhelyén elkövetett lopás bűntettével vádolják, addig a számítógépet átvettet orgazdaság vétségével. A vádlott a bűncselekményt a veszélyhelyzet ideje alatt, a koronavírussal fertőzött betegek intenzív osztályos ellátását végző intézmény sérelmére követte el.

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.