Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,052 $

Gulácsi örömmel figyeli Szoboszlai Dominik fejlődését

Interjújában az RB Leipzig kapusa azt is elmondta, nem feltétele a berögzült rutín annak, hogy bajnokságokat nyerjen egy csapat.

Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Interjújában az RB Leipzig kapusa azt is elmondta, nem feltétele a berögzült rutín annak, hogy bajnokságokat nyerjen egy csapat.

A Mitteldeutsche Zeitungnak adott interjújában a magyar válogatott csapata beszélt arról, mi kell a sikerhez: „A csapat átlagéletkora nem számít ilyenkor, csak a hozzáállásunk. Mindenkinek észben kell tartania, hogy nagyon kevés csapat van, akik címeket tudnak nyerni.” Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Szerinte például az RB „mindig is az élcsapatok között volt az elmúlt években”, 2019-ben a kupadöntőben is ott tudtak lenni. A 30 éves játékos hangsúlyozta:„Valamikor össze kell, hogy jöjjenek nekünk is a dolgok, ez motivál bennünket. Továbbra is minden fronton jók vagyunk.”

Julian Nagelsmann csapata ráadásul Gulácsi szerint egyre jobb játékosokat szerez be, Gulácsi kiemelte a válogatottban vele együtt szereplő Szoboszlai Dominik beszerzését:

„Már fiatalabb korában is látszott, hogy kivételes tehetség, különösen a lövőtechnikája. Ami leginkább fejlődik, az a testfelépítése, a korona miatti szünet után még fittebben tért visssza.

A Leipzig tegnap délután a Vfl Wolfsburg otthonában játszott 2-2-es döntetlent, az egyenlítő gólt a csapat harmadik magyar válogatotja, Willi Orban szerezte.