Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Kiderült, miért szükséges Magyarországon a regisztráció a koronavírus elleni védőoltásra

Az operatív törzs arra a kérdésre is választ adott, hogy miért szükséges a regisztráció a koronavírus elleni védőoltásra, noha a kormány már akkora adagot kötött le, hogy mindenkinek jutni fog vakcina.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az operatív törzs arra a kérdésre is választ adott, hogy miért szükséges a regisztráció a koronavírus elleni védőoltásra, noha a kormány már akkora adagot kötött le, hogy mindenkinek jutni fog vakcina.

Magyarország kormánya időben lépett és kellő mennyiséget foglalt le a vakcinákból, de ezeknek csak kisebb része van jelenleg az országban. A Pfizer oltási folyamata december végén vette kezdetét az egészségügyi dolgozók és az idősotthonokban lévők körében. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Jó hír, hogy eddig legkevesebb 71 000 ember kaphatta meg az oltását, és az oltóhelyeken minden nap zajlik a munka, hétvégén is. Szintén a jobb hírek közé tartozik, hogy kedden, azaz holnap a Moderna első szállítmánya is befut.

Magyarországnak papíron már annyi oltóanyaga van, amivel a teljes lakosságot be tudnák oltani. Miután azonban a szállítmányok csak lassan érkeznek és kisebb adagokban, a kormány az unión kívül is tárgyal, többek között Kínával, vagy Izraellel Oroszország mellett.

Az operatív törzs hétfői sajtóeseményén megkérdezték, miért szükséges a regisztráció a vakcinára Magyarországon, ha annyi oltást kötöttek le, ami az ország teljes felnőtt lakosságának beoltására elegendő.

Szlávik reakciója arra, hogy állítólag chip is van a koronavírus elleni védőoltásban

A sajtótájékoztatón hangsúlyozták, a védőoltás önkéntes, és amiatt szükséges a regisztráció, hogy aki szeretne élni a védőoltás lehetőségével, arról információt kapjanak és ennek alapján vegyék fel az illetővel a kapcsolatot.

Egyre több a spekuláció Harry herceg és Meghan Markle esetleges válása kapcsán

Meg nem erősített források szerint feszültség tapasztalható Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.