Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Gabriella Spanic testében még most se nagyon találni a hibát

Ötvenhez közelít a világhírű színésznő, de még mindig olyan teste van, hogy bárki megfordul utána az utcán, vagy a strandon.

Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Ötvenhez közelít a világhírű színésznő, de még mindig olyan teste van, hogy bárki megfordul utána az utcán, vagy a strandon.

Gabriela Spanic egy hónappal ezelőtt ünnepelte a születésnapját, még Magyarországon. Ez közvetlen azelőtt volt, hogy hónapokkal a budapesti tartózkodását követően hazarepült, de nem egyedül, hiszen a kisfia is vele tartott. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Sőt, volt egy harmadik fél is, aki meghívást kapott a színésznőtől a Dancing with the Stars után. Andrei Mangra élt a lehetőséggel, így az ünnepeket Mexikóban tölthette, ahol nagyon jól érzi magát, és elárult pár titkot.

Az is kiderült, hogy hosszabb távra tervez Mexikóban lenni, és nem kizárt, hogy latin-amerikai karriert csinál, akár táncosként, modellként, vagy színészként. Spanic nagy segítséget tud adni számára, mert remek kapcsolatai lehetnek.

Esküvői ruhában Tóth Andi: szavak nincsenek rá, mennyire szép

Sokat pletykál a bulvársajtó kettejük kapcsolatáról, de Andrei a TV2 kérdésére azt mondta, egyelőre csak nagyon-nagyon barátok, nincs szó többről. Az jól látszik, hogy rettentően megkedvelték egymást a DWS ideje alatt.

Gaby pedig jobban néz ki, mint valaha, és ez a fürdőruha valami brutálisan jól áll rajta. A szép, formás melleit is tökéletesem hangsúlyozza ki, nem beszélve a szintén klasszis lábaival, amik szépen pörögtek a parketten.