Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,98 Ft
Euró
392,11 Ft
Font
458,22 Ft
Bitcoin
63,365 $

Hétvégén is oltani fogják az idősotthonokban lévőket, nagyon sokan mondtak igent

Müller Cecília, országos tisztifőorvos pénteken megerősítette, a hétvégén is folytatódni fognak az oltások az idősotthonokban, nem tartanak szünetet.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Müller Cecília, országos tisztifőorvos pénteken megerősítette, a hétvégén is folytatódni fognak az oltások az idősotthonokban, nem tartanak szünetet.

Az egészségügyi dolgozók mellett az idősotthonok lakói és dolgozói is elkezdték megkapni az első oltásukat. Sőt, hamarosan kezdetét veheti a második kör a következő adag beadásával. Ezek azok az egészségügyi dolgozók, akik megkapták az első adagjukat karácsonykor. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Müller pénteken az operatív törzs sajtótájékoztatóján megerősítette, a hétvége folyamán is oltani fognak az idősotthonokban, ahol csütörtökön vették kezdetüket az oltások.

Müller kifejezte azon örömét, hogy nagyon szép számban, 70-80%-ban jelentkeztek a lakók, illetve a dolgozók az oltásra. Először négy idősotthonban oltottak, és folytatják az oltásokat. Kiderült, hogy a hétvégén a 150 feletti lakólétszámú otthonokban következnek az oltások. Szombaton és vasárnap is helyi módon történnek meg ezek az oltások.

Müller Cecília elmondta, hogy beoltatja-e magát a koronavírus ellen

A terv részeként minden rendelkezésre álló vakcinát a lehető legrövidebb időn belül beadják a magas kockázatú, sérülékeny csoportoknak, mivel a következő héten kedden új szállítmány érkezik a Pfizertől, újabb 39 000 adaggal.