Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

További Hírek

Az asszony nem tudott róla, mit tartalmaz a sütemény.

A 64 bentlakóból több mint 14-en elkapták a koronavírust, a terjedés megállításának érdekében látogatási tilalmat rendeltek el.

Az országos tisztifőorvos bejelentette, újra látogatóhatóak a szakosított szociális intézmények, illetve fontos döntés született az intézményelhagyásról is.

Müller Cecília országos tisztifőorvos több különböző statisztikát közölt pénteken, amik bizonyítják, hogy a korlátozások jól működtek, és így sok otthonba még csak be sem juthatott a fertőzés.

8 hónap után végre megcsókolhatta a feleségét a férfi, miután ő is beköltözött az idősek otthonába.

Egy közép-spanyolországi idősotthonban mind a 78 lakónál pozitív koronavírus-teszteredményt mutattak ki, miután megkapták a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcinájának első dózisát, továbbá a hét ember elhunyt koronavírus-fertőzésben.

Müller Cecília, országos tisztifőorvos pénteken megerősítette, a hétvégén is folytatódni fognak az oltások az idősotthonokban, nem tartanak szünetet.

Az országos tisztifőorvos , Müller Cecília hangsúlyozta, az idősotthonokban sem lesz kötelező az oltás, de természetesen azt szeretnék, ha az otthonok lakói is minél hamarabb megkapnák a lehetőséget erre.

A szerdai sajtóeseményen számoltak be arról, hogy nem igazak ezek a hírek, de már dolgoznak egy terven, mellyel lehetségessé válhat a nyíltabb kapcsolattartás a családtagok között.

A legfrissebb hírek szerint az országos tisztifőorvos az ünnepekre való tekintettel lehetővé teszi, hogy újra látogathatóak legyenek az idősotthonok.