Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,047 $

Kiderült, min múlik az oltások szélesebb körű beadása Magyaországon

Müller Cecília, országos tisztifőorvos ugyan nem tudott pontos időponttal szolgálni a következő csoport oltásának megkezdését illetően, jó hírekkel is szolgált.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Müller Cecília, országos tisztifőorvos ugyan nem tudott pontos időponttal szolgálni a következő csoport oltásának megkezdését illetően, jó hírekkel is szolgált.

Mint arról már tudhatunk, a harmadik vakcinaszállítmány is megérkezett Magyarországra, ami azt jelenti, hogy újabb egészségügyi dolgozók válhatnak védetté, akik közül legkevesebb 15 000-en már megkapták az első adagot. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Egyre nagyobb az érdeklődés a csoporton belül a védőoltásra, ami a jobb hírek közé tartozik. Szintén jó hír, amiről Müller Cecília számolt be a minap, ugyanis kiderült, hogy a Pfizerrel kötött megállapodás értelmében a következő időszakban heti rendszerességgel várhatóak vakcinák. Ennek függvénye, hogy mikortól szélesíthetik az oltásokat a különböző csoportokkal.

Ez pedig lehetővé teszi azt is, hogy egyre több csoportban kezdjék meg az oltásokat, így például a szociális otthonokban. Ez lesz a következő csoport, ahol lehetővé teszik az önkéntes és ingyenes oltásokat.

Hamarosan dönthet a kormány a korlátozások fenntartásáról

Annyit azonban már tudni, hogy „hamarosan” a szociális otthonokban élők és dolgozók is számíthatnak az első adagra, ami jelen tudás szerint nem nyújt teljes védelmet, így egy másodikra is szükség lesz.

Évente több millió szívbeteg halálához járul hozzá a környezetszennyezés

Hatalmas egészségügyi fenyegetést jelent, más egyéb környezeti tényezőkkel együtt.

Az Európa-bajnokság első döntetlenje, Erikssen góllal tért vissza a szívmegállása után

Erikssen, a Manchester United játékosa a szívmegállását követően már az első mérkőzésén gólt lőtt az Európa-bajnokságon. Az előző tornát hordágyon hagyta el a súlyos eset miatt, most pedig gólt ünnepelhetett.