Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

Végre egy igazán jó hír: megérkezett a harmadik vakcinaszállítmány Magyarországra

Nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy megérkezett a várva várt harmadik vakcinaszállítmány is Magyarországra.

Belföld

A T-800-as

Szerkesztő

Nem sokkal ezelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy megérkezett a várva várt harmadik vakcinaszállítmány is Magyarországra.

Mint ismeretes, csaknem 39 ezer embernek elengedő oltóanyag érkezett Magyarországra, amiről az M1 Híradója számolt be elsőként. Kedden reggel már csaknem ötezer adagot ki is szállítottak a Semmelweis Egyetem gyógyszertárába – olvasható a koronavirus.gov.hu közleményében. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

900 alatt az új koronavírus-betegek száma Magyarországon: 103-an hunytak el

Eddig közel 12 000 magyar egészségügyi dolgozó kapta meg az első védőoltást a koronavírus ellen, és jelenleg 25 oltóponton lehet kérni a frontvonalban dolgozóknak a vakcinát a korábbi 21-gyel szemben.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.