Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,54 Ft
Euró
395,53 Ft
Font
468,78 Ft
Bitcoin
61,673 $

Kedden érkezik az újabb vakcinaszállítmány Magyarországra: ekkora az adag

Az országos tisztifőorvos az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján erősítette meg, hogy egy újabb szállítmány fut be kedden a védőoltásokkal.

...svg content...Budapest, 2020. április 10. A kormany.hu által közreadott képen Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 10-én. MTI/kormany.hu
Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

Az országos tisztifőorvos az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján erősítette meg, hogy egy újabb szállítmány fut be kedden a védőoltásokkal.

Folyamatosak a védőoltások Magyarországon, akárcsak a beszállítások. Hamarosan pedig megérkezhet a következő fontos adag, amiről nemrég Müller Cecília említést is tett, független attól, hogy egy ideje már tudhattuk, hamarosan egy újabb szállítmány kerül leszállításra. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Müller az operatív törzs hivatalos sajtóeseményén azt mondta, hogy január 5-én, azaz holnap, vagyis kedden fut be a következő adag. A hivatalos tájékoztatás szerint 39 000 fő részére érkezik vakcinaszállítmány.

Amit a magyaroknak tudni érdemes a Pfizer vakcinájának hatásáról

Pontosan nem tudni, hogy mely napszakban fut be a rakomány, amit lehetséges, hogy a külügyminisztérium új teherszállítógépével fognak meghozni. Kedden tehát egy újabb apró mérföldkőt ünnepelhetünk a vakcinákkal.

Mától másképpen is lehet kutyákat szállítani a balatoni vonatokon

A MÁV hangsúlyozta, zárt doboz nélkül, szájkosárral és pórázzal is lehet kutyákat vinni a balatoni vonatokon.

Tucatnyi kínai gép jelent meg Tajvan közelében

A tajvani védelmi minisztérium szerdán számolt be arról, hogy Kína újabb harckészültségi járőrözést hajtott végre a sziget közelében.

Poharakkal dobálták az angol szurkolók a szövetségi kapitányukat az Eb-n (videó)

Az ember csak fogta a fejét az angolok teljesítménye láttán, akik papíron az egyik legerősebb csapat, de valójában ebből semmit nem mutattak eddig.