Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,764 $

14 évesen övé a világ legnagyobb „szája”

Mindössze 14 esztendős a videóban szereplő srác, de már egy világrekord tulajdonosa, és jelenleg senkinek sincs nagyobb szája a Földön, legalábbis hivatalosan.

Most

A T-800-as

Szerkesztő
TÉMÁK

Az emberiség egészen meghökkentő világrekordokat tudhat a neve mellett. Nos, most egy nagyon furcsa Guiness világrekordról számolhatunk be, ami egy 14 éves fiú nevéhez fűződik Amerikából. Ezzel jelenleg övé a világ legnagyobb szája.

Napi szinten születnek furcsábbnál furcsább rekordok, és ez valószínűleg a folytatásban is így lesz. Isaac Johnson pár nap erejéig világhíressé vált a minnesotai Bloomingtonból. Hisszük vagy sem, a srác 3.6 hüvelyk széles szájnyílással rendelkezik, mely bőven elegendő ahhoz, hogy többek között egy teniszlabdát is könnyedén bekapjon. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Isaac mindig is tudta, hogy különbözik a társaitól, az átlagosabb gyerekektől, de csak pár éve tudatosult benne az, hogy mikre képes a szájával. Még 2016-ban szúrta ki magának ezt a bizonyos rekordot, miután megnézte testvére Guinness rekordok könyvét, annak másolatát.