Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Megkapta az ápoló a koronavírus elleni oltást, majd egy héttel később pozitív lett a tesztje

Mindössze egy hét telt el az oltás és a pozitív teszt között, de ez az egészségügyi dolgozók körében várhatóan többször is elő fog fordulni.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Mindössze egy hét telt el az oltás és a pozitív teszt között, de ez az egészségügyi dolgozók körében várhatóan többször is elő fog fordulni.

A Reuters az ABC News-on keresztül számolt be a kaliforniai nővér esetéről, aki körülbelül egy héttel azután produkált pozitív tesztet, hogy megkapta a Pfizer vakcináját. Egy 45 éves ápolóról van szó, aki az elsők között kaphatta meg az oltást. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Matthew W. két különféle helyi kórház ápolója, aki december 18-án a Facebookon keresztül árulta el, hogy megkapta a Pfizer vakcináját. Az ABC News kérdésére elmondta, hogy a karja egy napig fájt, de nem voltak más mellékhatások, amiket érzett volna.

Hat nappal később, karácsony estéjén betegedett meg egy covid-műszak után. Megfázásra, majd izomfájdalmakra és fáradtságra panaszkodott. Christian Ramers szakértőként az ABC News-nak adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy ez nem volt egy váratlan forgatókönyv a részükről.

Orbán Viktor válaszolt arra a kérdésre, hogy megkapta-e már a koronavírus elleni oltást

A klinikai vizsgálatok rámutattak arra, hogy körülbelül 10-14 napnak kell eltelnie ahhoz, hogy kialakuljon egy bizonyos védettségi szint a szervezetben. Az első adag esetében ez körülbelül 50%-ot jelent, míg a második oltást követően 95%-ig kúszhat fel a védettségi szint.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.