Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

A Semmelweis Egyetem fontos közleményt osztott meg egy visszaélésről

A Semmelweis Egyetem Facebook-oldalán osztotta meg a közleményt, melyben egy visszaélésre hívják fel a figyelmet.

Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Semmelweis Egyetem Facebook-oldalán osztotta meg a közleményt, melyben egy visszaélésre hívják fel a figyelmet.

A bejegyzés szerint egy internetes portálon jelent meg egy álhír, mely dr. Merkely Béla nevével él vissza, ugyanis az orvos nevére, illetve az egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára hivatkozva reklámoznak egy orvosi készítményt. A reklámban azt állítják, a készítmény fogyasztása normalizálja a magas vérnyomást, tisztítja a vérereket és még az életet is meghosszabbítja. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A Semmelweis Egyetem most megteszi a szükséges lépéseket a visszaéléssel kapcsolatban, és nyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy minden esetben legális úton, hazánkban is engedélyezett helyről, orvosi konzultáció után szerezzük be a gyógyhatású készítményeket.

A biztonságos gyógyszervásárláshoz rendelkezésünkre áll az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet honlapján található összefoglaló a témában.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.