Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,67 Ft
Euró
380,45 Ft
Font
443,82 Ft
Bitcoin
44,058 $

Mióta itt jártál:

További Hírek

Az osimertinib hatóanyagú gyógyszer napi egyszeri fogyasztása a műtét után 51 százalékkal csökkenti a betegek halálozási kockázatát.

Az USA Legfelsőbb Bírósága úgy döntött, fenntartja a terhesség-megszakításra használt legelterjedtebb gyógyszer hozzáférhetőségét.

Az új amerikai irányelvek alapján a viselkedés- és életmód-változtatás rengeteget számít a plusz kilók elleni harcban, ám ha ez nem válik be, drasztikusabb megoldásokra van szükség.

A WHO jelentése szerint a kórházakban gyakran életveszélyes véráramfertőzéseket okozó baktériumok esetében több mint 50%-os rezisztenciát mutattak ki.

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Hatóság egy jól ismert készítményt hívott vissza a gyógyszertárakból.

Az OGYÉI közlése szerint egy szívelégtelenség kezelése során az infúziós oldatban használt gyógyszer, a Dobutamin Admeda egy gyártási tételét vonja ki a forgalomból.

A tiltott gyógyszerhatóanyag-tartalom mellett a termék hamisítványnak is minősül, a Nébih kivonta a forgalomból.

Október 1-től lép életbe az árváltozás.

A traumával összefüggő halálesetek 40 százaléka a kontrollálhatatlan vérzés miatt következik be, két Ausztráliában élő kígyó mérge azonban sokak életét mentheti meg a jövőben.

A reklámok rosszul tüntethették fel a Venoruton Forte 500 milligramm (mg) tabletta javasolt adagját.