Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,74 Ft
Euró
397,12 Ft
Font
477,01 Ft
Bitcoin
63,633 $

Egy katona megható levele a hős magyar rendőrhöz és rendőrnőhöz, aki végzett a támadóval Újpesten

A katona nagyon hálás azért, hogy a két rendőr a megfelelő időben volt a megfelelő helyen, mert ha nem így van, többen is meghalhattak volna.

Belföld
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A katona nagyon hálás azért, hogy a két rendőr a megfelelő időben volt a megfelelő helyen, mert ha nem így van, többen is meghalhattak volna.

Egyre több részlet lát napvilágot az újpesti mentőakciókról, aminek két rendőr volt a főszereplője. Az egyikőjük életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor rávetette magát a késsel hadonászó támadóra. Soron kívül Magyar Péter célja, hogy fél éven belül megelőzzék a Fideszt

A másik, szintén fiatal rendőr ugyancsak gyorsan reagált, és öt golyót eresztett a támadóba, aki belehalt a sérüléseibe. Ha nem cselekednek időben és megfelelően, a késelő mészárlást is rendezhetett volna az épületben.

A jobb hírek közé tartozik, hogy Péter túlélte az éjszakát, az állapota stabil, de több létfontosságú szerve is megsérült. Rengetegen üzentek azóta a közösségi médián keresztül, többek között a Zsaruellátó nevű Facebook oldalon keresztül is.

Legutóbb egy katona üzenetét osztották meg, aki ugyancsak az elismerését fejezte ki a két rendőr felé, akik igazi hősként viselkedtek, és több ember életét menthettek meg akkor, mert ha támadó belép abba a bizonyos lakásba…

„Én egy “Zöld” vagyok, katona. Minden elismerésem azé a rendőrpárosé, akik tegnap abban a helyzetben jelenlétükkel tudtak cselekedni. Tudjátok, ha nem vagytok ott lehet, hogy most egy ártatlan civilt temetne a családja, DE oda értetek.”

Sok magyar mond nemet a koronavírus elleni vakcinákra: statisztikák

„Megsebesült egy rendőr, egy bajtárs, mert azt tette amire felesküdött. Büszke vagyok rátok és bármikor a sapkámat megemelve lépnék elétek, hogy köszönöm. Lehetett volna az én családom, vagy bárki másé, aki veszélyben van.”

„Büszke lehet a rendőrség, hogy ilyen kollégákkal dolgozhatnak együtt. Rendőrnő: Te, aki a társad életét megmentetted, legyél büszke magadra, HŐS vagy! Sérült kolléga: felépülsz! Menni fog és remélem sok évig szolgálod még a hazát egy ilyen eset után. Köszönjük”

Magyar Péter Vogel Evelin felvételeiről: lehetnek rajta kellemetlen részek

Ugyanakkor hozzátette, ezeken a felvételeken nem lesznek hallhatóak bűncselekmények, ahogyan árulás sem.