Tíz lövést adhatott le a rendőrnő Újpesten a késes támadóra: újabb részletek

Budapest, 2020. december 24. Rendőrségi helyszínelők 2020. december 24-én egy IV. kerületi társasház előtt, ahol egy rendőr lelőtte a járőrtársa életére törő férfit. A késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba vitték. MTI/Mihádák Zoltán
not image

A T-800-as

2020.december.24 - 10:38

Egyre több információ lát napvilágot az Újpesten történt lövöldözésről, aminek három főszereplője volt, és akik közül a támadó életét vesztette.

Egyre több információ lát napvilágot az Újpesten történt lövöldözésről, aminek három főszereplője volt, és akik közül a támadó életét vesztette.

A liner.hu is beszámolt a ma kora reggeli órákban történt támadásról, aminek az elszenvedője egy rendőr volt. A Blikk kiemelten foglalkozik az üggyel, és azt írja, hogy a támadó azonnal szúrt. A rendőrt kétszer szúrta hasba, de az arcán és a combján is megvágta.

A lap egy házban lévő lakótól tudta meg, hogy a támadó egy hatalmas késsen rohangált a lépcsőházban, és közben ordibált. Ezt követően érkezett ki a helyszínre a rendőrség. A férfi rendőr női társa a kollégája védelme érdekében nem habozott és tüzelt.

Bicikliláncot kötött a kezére, majd ököllel véresre vert egy nőt egy tinédzser fiú

A Blikk azt írja, hogy tíz lövést adott le, melyből öt golyó találta el a késelőt, míg a többi lövedék az ajtóba ment. A lap egy képet is közölt a helyszínről, melyen állítólag a hős rendőrnő szerepel. A megszúrt rendőr a hírek szerint kritikus állapotban került kórházba, és rögtön a műtőbe tolták át.