Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,748 $

Komoly gondok a PSG-nél

Nem lesz könnyű dolga a francia együttesnek a rengeteg sérült miatt, és lehetséges, hogy ez sokba fog kerülni.

...svg content...Fotó: Unsplash
Sport
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A címvédő Paris Saint-Germain tíz labdarúgója nem léphet pályára szerdán a Strasbourg elleni hazai bajnoki mérkőzésén, amelyen még a világbajnok francia Kylian Mbappé játéka is bizonytalan.

A PSG szakmai stábja – melyben Lőw Zsolt másodedzőként segíti Thomas Tuchel vezetőedző munkáját – sérülés miatt nem számíthat Presnel Kimpembe, Layvin Kurzawa, Alessandro Florenzi, Leandro Paredes, Danilo Pereira, Neymar, Pablo Sarabia, Mauro Icardi, Abdou Diallo, valamint Juan Bernat játékára. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

A párizsi klub honlapjának keddi közlése szerint a legkülönbözőbb sérülésekkel bajlódó játékosok között van már, aki a társaival edz, de még nincs bevethető állapotban, mások viszont januárnál előbb biztosan nem léphetnek ismét pályára.

A tájékoztatás kitér arra, hogy Mbappénak több mint egy hete, a Lorient elleni bajnoki találkozó óta problémája van a combhajlítóizmával, és még most sincs teljesen rendben. A 2-0-ra megnyert összecsapást Mbappé végigjátszotta – gólt is szerzett -, majd négy nappal később, vasárnap csereként 13 percet töltött a pályán a listavezető Lille elleni 0-0 alkalmával.

A Manchester és a PSG is abban reménykedik, hogy Messi otthagyja a Barcelonát

A PSG 16 mérkőzésen 32 pontot gyűjtött a bajnoki idényben, és jelenleg a harmadik helyen áll a tabellán. Szerdai ellenfele 14 ponttal a 16. helyezett.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Szoboszlai Dominik máris visszatért a Liverpool kezdőjébe

Szoboszlai Dominik a váratnak megfelelően kezdeni fog a Wolverhampton elleni angol bajnoki mérkőzésen.

Magyarország felkészült a téli gázellátásra

Rekordmennyiségű földgáz tárolása biztosítja az ország energiabiztonságát a közelgő fűtési szezonra.