Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,95 Ft
Euró
397,03 Ft
Font
476,90 Ft
Bitcoin
63,644 $

Bedrogozva okozott balesetet, majdnem lebénult, pár nap múlva újra betépve vezetett

A Győri Járási Ügyészség vádemelést indítványozott azzal a 38 éves férfival szemben, akit néhány hónapon belül kétszer is elfogtak, amiért bekábítószerezve vezette jogosulatlanul édesapja gépjárműjét.

...svg content...Tiszakécske, 2018. március 25. Ütközésben összetört személygépkocsi Tiszakécske-Tiszabög területén 2018. március 25-én. Az autó az út szélén álló tehergépjárműnek ütközött, utasa a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. MTI Fotó: Donka Ferenc
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Győri Járási Ügyészség vádemelést indítványozott azzal a 38 éves férfival szemben, akit néhány hónapon belül kétszer is elfogtak, amiért bekábítószerezve vezette jogosulatlanul édesapja gépjárműjét.

A 24.hu értesülései szerint a férfi tavaly októberben, az esti órákban, Győrben vezette édesapja autóját, előtte azonban kábítószert fogyasztott. Mindezek következtében rosszul tette be az egyik sebességet, megcsúszott a kanyarban, majd a vele szemben közlekedő gépkocsinak ütközött. Soron kívül Magyar Péter célja, hogy fél éven belül megelőzzék a Fideszt

A baleset vétlen elszenvedői szerencsére könnyű sérülésekkel megúszták az incidenst, a férfit viszont súlyos koponya-, arccsont- és nyaktöréssel szállították kórházba. A vétkes véréből amfetamint és metamfetamint mutattak ki.

Ha mindez nem lett volna elég, felépülése után idén márciusban ismét volán mögé ült, a rendőrök pedig újra elkapták, gyorstesztet végeztek el rajta, ami pozitív lett, így vérvételre kötelezték, ahol újból amfetamint és metamfetamint azonosítottak.

Az ügyészség másodjára is vádat emelt a férfival szemben bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt, ezért akár három éves letöltendő börtönbüntetést is kaphat, ezen felül kábítószer birtoklása miatt is komoly szankciókra számíthat – ezt az eljárást a hatóságok külön folytatják le.

Magyar Péter Vogel Evelin felvételeiről: lehetnek rajta kellemetlen részek

Ugyanakkor hozzátette, ezeken a felvételeken nem lesznek hallhatóak bűncselekmények, ahogyan árulás sem.