Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,961 $

Gyerek és női áldozata is van az újabb kíméletlen afgán robbantásnak

Egy autóbomba végzett az ártatlan emberekkel, ami már a sokadik ilyen merénylet Kabulban, ahol egyre többen halnak meg a terroristák kezei által.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy autóbomba végzett az ártatlan emberekkel, ami már a sokadik ilyen merénylet Kabulban, ahol egyre többen halnak meg a terroristák kezei által.

A TRT World is beszámolt a legutóbbi autóbombás támadásról, ami sok halálos áldozatot követelt. Mindez annak ellenére következett be, hogy jelenleg is zajlanak a béketárgyalások a tálibok és a kormány között. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

Afganisztán fővárosában már legkevesebb nyolc halálos áldozatról tudni, köztük gyerek és női áldozatokkal. A hivatalos tájékoztatás szerint a támadásban több mint 15 ember sebesült meg, köztük egy parlamenti képviselővel, Khan Mohammad Wardakkal.

Robbantással ölték meg a volt televíziós műsorvezetőt egy merénylet részeként

A terroristákat tették felelőssé a támadásért, és kiderült, hogy az áldozatok között idősebbek is vannak. Az elmúlt hetekben több hasonló tragédia is történt, és nem kizárt, hogy a csoportok újabb merényleteket terveznek.

A robbanásban több autó kigyulladt, valamint a detonáció ereje a közeli épületeket és üzleteket is megrongálta. Jelenlegi senki sem vállalta magára a felelősséget a támadásért. A támadássorozatban oktatási intézményeket is megtámadtak az elmúlt hónapokban, ahol 50 embert öltek meg, többségében diákokat.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.