Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

Na végre, ez tiszta Hollywood: Hans Zimmer szobájában nyitott a Wonder Woman 1984

Nagyon egyedi módon indították útjára a várva várt Wonder Women következő részét, aminek a megjelenését többször is elhalasztottak a koronavírus miatt.

Cool

A T-800-as

Szerkesztő

Nagyon egyedi módon indították útjára a várva várt Wonder Women következő részét, aminek a megjelenését többször is elhalasztottak a koronavírus miatt.

A Wonder Woman hatalmas siker volt a mozikban, és egy pillanatig sem volt kérdés, hogy lesz második rész. Sokat kellett várnunk rá, részben a vírus miatt is, mert nem egyszer csúsztatták el a bemutatót. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Ezen a héten véget ért a nagy várakozás, és megjelent a nagy hollywoodi film, amit sok millió rajongó várt már. Sajnálatos módon a világjárvány erős hatással volt a tervekre, így a világpremier sem lehetett olyan, mint azt szerették volna.

Mi lesz velünk mozik, színházak és fesztiválok nélkül?

Ugyanakkor Hans Zimmer előállt valamivel, amit imádni fogtok. A világhírű zeneszerző, aki talán a legjobb a szakmájában, az egyik szobájában konkrétan egy nagy bulit csinált a női főszereplő, Gal Gadot, valamint a rendező Patty Jenkins társaságában.

Ez az, amikor Hollywoodot csinálnak a házadban, és ezt most szó szerint vehetjük annak. Iszonyatosan feelinges lett, miközben a színészek is kivették a részüket a dallamokból. Nem bírunk betelni vele, azóta már legalább ötször megnéztük.