Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,25 Ft
Euró
386,82 Ft
Font
450,80 Ft
Bitcoin
65,492 $

Mourinho keményen odaszólt, miután kikapott Klopptól: ezeket mondta

A Tottenham edzője nem fogta vissza magát és elmondta a véleményét arról, ami a pályán és amellett történt.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

A Tottenham edzője nem fogta vissza magát és elmondta a véleményét arról, ami a pályán és amellett történt.

Egy nagyon fontos mérkőzésen veszített idegenben a jelenleg a második helyen álló Tottenham. A Liverpool az utolsó pillanatokban szerezte meg a győztes gólt Firmino segítségével. Soron kívül Ők a legesélyesebbek rá, hogy kihúzzák a lottó nyerőszámokat

A vezetés Salah nevéhez fűződött a 26. percben, ám nem sokkal később a gólzsák Son betalált. Ezt követően egy nagy csend következett, a háló csak a végjátékban rezdült meg ismét.

A meccs végén Mourinho és Klopp váltott egymással pár szót. Az Amazon kérdésére a portugál edző elmondta, csupán annyit közölt a társával, hogy a Spurs megérdemelte volna a győzelmet, és kettős mércét tapasztalt az edzői magatartások kapcsán.

„Azt mondtam neki, hogy a legjobb csapat veszített, és ő nem értett ezzel egyet, de ez az ő véleménye. Ha ugyanúgy viselkedtem volna a kispad mellett, mint ő, akkor nem maradok ott.” – mondta Mourinho, aki nemigazán érti, hogy ez miképpen volt lehetséges.

Sajtó: Szoboszlai orvosi vizsgálatra repül Lipcsébe a bejelentés előtt

A Spurs edzője a BBC-nek hozzátette, úgy érzi, hogy Klopp és a Liverpool kispadja indokolatlan nyomást helyezett a játékvezetésben résztvevőkre, hogy Giovani Lo Celso a második sárga lapját is megkapja.

„A játék mindig kontroll alatt volt. Úgy érzem, hogy ez most egy nagyon nem megérdemelt eredmény volt, de ilyen a futball. A félidőben egy kicsit variáltunk a részleteken, de általánosságban véve mindig kontroll alatt tartottuk a helyzetet, és nagyon elégedett vagyok a teljesítménnyel.”

„A változtatásoknak az volt a célja, hogy kontratámadásokat alakítsunk ki, amiket azonnal meg is tettünk, de Gio sárga lapjával és azzal a hirtelen nyomással, amit ezek a srácok helyeztek a játékvezetői stábra, féltem a következő laptól, és emiatt le kellett hoznom őt. Nem vagyok az az ember, aki a kollégáim viselkedéséről beszél a kispad mellett.”

„A csapat ma zseniális volt. A Liverpool azonban nem nézett ki egy olyan csapatnak, mely Európa- és világbajnok lenne. Ez a különbség nem volt meg a pályán. A bajnokok ellen játszottunk a saját stadionjukban, és nekünk volt a legnagyobb esélyünk a győzelemre.” – idézte a goal.com a portugál nyilatkozatát, amit az Amazonnak adott.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Hivatalosan is bejelentették, mikor érkezik a GTA 6

A Grand Theft Auto 6 már úton van, és a Take-Two megerősítette, mikor is érkezik pontosan a következő epizód.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.